A tökéletes szépség minden nő számára mást és mást jelent, illeszkednie kell a személyiséghez, egyéni stílushoz. Munkánk sosem rutin, sosem készítünk azonos frizurákat. A haj megjelenését és színét a személyes igényekhez és tulajdonságokhoz illesztjük. Modern vágástechnikák alkalmazásával olyan frizurákat alkotunk, melyek nem másnap reggelig tartanak – a frizura a hajban rejlik, így könnyen kialakítható nap mint nap. Legjobb tudásunkat, kitüntetett figyelmünket és tanácsainkat adjuk a Te szépségedért. Egy csapattal portfólió- és divatfotózással is foglalkozunk. A személyes és viselhető tökéletes szépség a célunk. Ezért dolgozunk és fejlődünk nap mint nap.


Fodor Nóra mesterfodrász

Nóra

A szépség egyik legfontosabb összetevője a haj egészsége, ápoltsága és harmóniája a személyiséggel, stílussal. Fodrászként segítek Neked megtalálni a hozzád leginkább illő frizurát, vagy kielégíteni aktuális hóbortodat és hozzájárulni ahhoz, hogy még jobban érezd magad a bőrödben.
Gyermekkori álmom volt, hogy fodrász legyek. Sok munkám és évem van benne, alázat a szakmámmal szemben és érdeklődés az emberek iránt. Hivatásomat tíz évvel ezelőtt, Győrben tanultam egy nagyon kedves és profi fodrásztól. Pályafutásomat Sopronban folytattam, ahol egy remek csapatban külföldi vendégekkel foglalkoztam. Mikor tudomásomra jutott hogy Zsidró Tamás tehetséges fodrászokat keres a győri Zsidró szalon nyitásához, habozás nélkül jelentkeztem, és azonnal fel is vettek.A győri után dolgoztam a budapesti Kempinski szállóban lévő, majd Andrássy úti Zsidró szalonban is.

Az elmúlt években sok szakmai továbbképzésen vettem részt:

  • L’Oreal kollekciós bemutató és továbbképzés – Prága
  • Mondial Coiffure Beauté – nemzetközi szemináriumok – Párizs
  • L’Oreal kongresszus – Törökország
  • 2013 Mester fokozat megszerzése

Hazánk legjobbjainak képzései: Zsidró Tamás, Zsiga Renáta, Dudás Atilla, Hajas László, Kucsera Zsolt


Békefy Dóra kreatív fodrász

Dóri

Rengeteg tervem volt az évek során, hogy mivel is szeretnék foglalkozni a jövőben, de ami gyerekkorom óta köztük volt , az  a fodrászat. Hat év gimnáziumban és fél év főiskolában eltöltött idő után úgy döntöttem eljött az idő, hogy végre belevágjak. Székesfehérvárról Budapestre költöztem, hogy a legjobbaktól tanulhassak, emellett itt szerettem volna elkezdeni az életem. Szakmaválasztásom  legfőbb oka az volt,  hogy imádok emberekkel foglalkozni, adni nekik valami újat, amivel hozzájárulhatok az életük szebbé tételéhez. Azóta több helyen, igen tehetséges fodrászok kezei alatt tanulhattam, sajátíthattam el a szakma rejtelmeit. Volt szerencsém részt venni a Megasztár munkálataiban is.

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a munkájuk a hobbijuk is egyben. Fontosnak tartom a folyamatos továbbképzéseket is, hogy mindig megújuló technikákkal, ötletekkel tudjam végezni a munkámat. Ezért az elmúlt években rendszeresen részt vettem a L’oreal Proffessionnel által szervezett képzéseken és a 2013-as Törökországban tartott L’oreal Kongresszuson. Rengeteg tervem van még a fodrászaton belül, de a legfontosabb az, hogy kiemeljem minden emberből azt az egyediséget, stílust, ami benne rejtőzik. Így szeretnék segíteni abban, hogy jobban érezd magad.