A tökéletes hajszín kiválasztása épp olyan fontos, mint egy jó frizura. Nincs egyik a másik nélkül. A L’oreal professionel termékeivel változatos, egyedi hajszínek közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő hajszínt. A választásban nagy szerepet játszik még a bőr- szem szín is. Ezek figyelembevételével segítünk kiválasztani azt a színt, amellyel igazán kifejezheted önmagad. Mivel nincs két egyforma ember, ezért munkánkban nagy figyelmet szentelünk annak, hogy mindenkit egyedivé varázsoljunk, ebben segít nekünk festékeink sokszínűsége.Teljes festést alkalmazunk abban az esetben, amikor teljesen új színt festünk, esetleg a már kifakult színt szeretnénk felfrissíteni. Hajtő festést alkalmazunk akkor, amikor a lenövést szeretnénk eltüntetni, viszont a hajhossz-hajvég színe még tökéletes, így nem tesszük ki a hajat esetleges terhelésnek, odafigyelve arra, hogy a hajad sugárzóan egészséges legyen.

Tartós hajfestékek

Majirel

A majirel árnyalatcsaládja a határtalan színek élményét nyújtja. Egyedülálló összetétele tökéletes eredményt és páratlanul élénk, ragyogó árnyalatokat garantál. A fokozott színtartósságú rendszer speciális többdimenziós festőelemeinek köszönhetően az árnyalatok rendkívül tartósak. A színélénkítő technológia még élénkebbé, még fényesebbé varázsolja a színeket. Mindezekmellett 100%-os őszhajfedést és természetes hatást biztosít.

  • abszolút színek-tökéletes őszhajfedés, egységes színek
  • abszolút ápolás-inonen G és incell ápolóanyagok a hajszál minden zónájában kifejti hatását
  • abszolút megbizhatóság-garancia a hosszantartó színért

Inoa

Bármilyen hajszínről is álmodik- legyen az jeges gesztenye, sugárzó szőke vagy ragyogó vörös- személyre szabott hajszínt varázsolunk vendégeinknek, amely gyönyörű, intenzív és hihetetlenül fényes. Az inoa állaga egy luxus ápolókrém textúrájára emlékeztet. A hajfestéssel járó esetleges kellemetlenségek, mint például a fejbőr irritációja, lényegesen csökkenek, emellet a termék teljesen szagtalan ammoniamentes összetételének köszönhetően. Ez az olajos bázisú hajfesték a haj legbelsőbb rétegeibe bejutva biztosítja a haj optimális védelmét, emellett 100%-os őszhajfedést is biztosít. A festék érdekessége mindezek mellett, hogy a mosás előtt egy úgynevezett „száraz emulgeálást” végzünk , amellyel feloldjuk a festéket a fejbőrről , igazán kellemes, masszírozó mozdulatokkal.

Luo color

Természetes ragyogást érhetünk el a Luo color használatával. Három dimenziós technológiájának köszönhetően megtartja a haj karakterét, így üde és szikrázó eredményt kapunk. Emellet gyorsasága is nagy előnyt jelent, hiszen 20 perces hatóidő alatt éri el a kívánt eredményt.

Richesse-tartós színezők

Melír-szolgáltatások

Akár a természetes hatás, akár az extrém vagy kontrasztos hatás elérésére törekszel, melírtechnikáinkkal téged is egyedivé varázsolunk a PLATINIUM termékcsalád segítségével. Ez a termék egy Nutriceridet és fehér méhviaszt tartalmazó paszta állagú szőkítő, amellyel odafigyelhetünk hajad ápolására  szőkítés során is. Segítünk kiválasztani a hozzád leginkább illő színt és technikát, amitől még jobban érezheted magad a bőrödben.

Hairchalck – ideiglegenes színezők