Rituálészobánkban relaxációs hajkezeléseket végzünk. A szobában csak Te és a fodrászod vagytok, a fodrász lágy zene mellett, hangulatfénynél  a L’Oreal professzionális szérumaival kezeli a hajad és fejbőröd, miközben a fejmosószék shiatsu masszázssal kényeztet.

Powerdose color: kettős védelmet biztosít a festett hajnak – védi a hajrostokat, és hosszan tartóvá varázsolja a színt és a ragyogást.  Egydózisú kiöblítendő hajápoló, amely újjáépíti a hajfestés miatt igénybevett és elgyengült hajszálak szerkezetét. Az Ionéne G a hajszálba beépülve megerősíti a haj belső szerkezetét, az Incell pedig visszaépíti a sejtek közötti kötőanyagot, ami védelmül szolgál a hajnak. Az eredmény azonnal látható: a hajszál dupla védelmet kap, ragyogó és selymes lesz, a hajszín pedig sokkal tovább megőrizhető.

Powerdose contrast: Hajápoló kezelés melírozott hajra.
Egyedülálló lipid-dúsító technológiával ápolja a legérzékenyebb területeket.
Magnéziumot illetve E- vitamint és UV- filtert is tartalmaz, aminek köszönhetően sima, jól fésülhető lesz a haj, megőrizve ragyogását, csillogását. A melírtincsek mély ápolást és védelmet kapnak.

Powercell repair: a kutikulát ápolva védi a hajat a külső agressziótól és táplálja a hajszálat. A haj erőt és energiàt sugároz, a kezelés hatására megszűnik a fakó hajszín és a durva tapintás.

Aminexil: hajhullás elleni rituálé,mely hatóanyaga segít felszabadítani a felgyülemlett kollagéntöbbletet, ezàltal megszünteti a hajhullás okát. Omega 6 nutri-complex összetevője táplàlja a hajhagymákat, így serkenti a növekedést.

Mythic oil: az új kollekciót az olajok 7 csodája ihlette. Ennek a természetben megtalálható 7 féle értékes olajfajtának (mint pl:a marakujamag-olaj, avokádómag-olaj, lenmag-olaj) illetve a méhpempőnek köszönhetően a hajápolás ezeréves rituáléja éled újra napjaink szépségszalonjaiban. Az új termékcsalád samponból, ápolóból, pakolásból, olajkoncentrátumból, tejpermetből illetve a már közismert olajból áll. A frizura elkészítését követően a rituálé vékonyszàlú haj esetében a tejpermet használatával végződik, mely helyreállìtó tejes technológiájának köszönhetően textúrát ad a hajnak.
Normál illetve vastagszálú hajjal rendelkező vendégeket a már ismert és rendkívül népszerű mythic oil-al kényeztetjük a kezelés befejezésekor.
Eredmény: mélyreható táplálás, könnyű szárítás illetve hosszantartó védelem a pára ellen.