A Long-Time-Liner® sminktetováló készüléket egyedülálló precizitás jellemzi. Az orvosi acél tű a gép által vezérelve csak a hámrétegben dolgozik, a bőr mélyebb rétegei érintetlenül maradnak. Ez biztosítja a fájdalommentes, vérzés nélküli beavatkozást és a pigment egyenletes eloszlását a bőrben.

A piacon létező sminktetováló gépekkel ellentétben a Long-Time-Liner® soha nem alkalmaz tűköteget, hanem kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, amely maximális pontosságot és kíméletességet biztosít.

Ezért az elkészült sminktetoválás egyenletes színű lesz, és nem kopik majd foltosan, hanem az évek során folyamatosan halványul majd el.

Számomra az rendkívül fontos, hogy az általam készített sminktetoválások harmonizáljanak az arcoddal és a személyiségeddel. A sminktetoválások megtervezésekor sosem az aktuális divat határozza meg, hogy milyen forma mellett döntünk, hanem az arc egyedi adottságai. Minden esetben részletesen elmagyarázom, miért javaslok valamit, vagy valamit miért nem ajánlok Neked, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legelőnyösebb és legtermészetesebb lesz a a végeredmény.
Keress meg bátran akár email-ben, akár telefonon, szívesen válaszolok a felmerülő kérdéseidre!

Időpont foglalás, információ: Hartmann Tímea – 06205451055