Bodnár Brigitta

Bodnár Brigitta manikűrösÚgy gondolom, hogy nagyon sok nő és szerencsére egyre több férfi is csatlakozik e táborhoz, miszerint fontos szerepet tölt be az életükben a kezük szépsége, ápoltsága.

Ha sokat vagyunk emberek között bátrabban gesztikulálunk a kezünkkel ha az rendben van, de épp oly fontos azoknak is, akik otthon vannak a hétköznapokban. Furcsa lehet, de a tapasztalataim azt mondatják velem, hogyha egy vidám, vagy nekünk tetsző színt viselünk, vidámabbak és elégedettebbek vagyunk magunkkal!

A szakma iránt érzett elhivatottságom elég hamar a felszínre került, ugyanis már az általános iskolában lakkozgattam a körmeimet (tanáraim nagy örömére), de a csapattársaim annál inkább örültek, tudták ha meccs lesz én biztos valami izgalmas dolgot kreálok a körmeimre, úgyhogy egy idő után már ez volt a kabalánk! 🙂

Így hát nem volt mese, ki kellet magam próbálni ebben a szerepben is.

2006 nyarán végeztem el az első képzésem a Crystal Nails Műkörömépítő iskolájában, valamint a további tanulmányaimat is ebben az intézményben folytattam. Nagyon megszerettem és azóta se tudok elszakadni ettől az életérzéstől! Szerencsésnek mondhatom magam, mert 8éve a hobbimnak élek.
Lehet néha tényleg az ösztöneinkre kell hallgatni?
Szép és gesztikulálással teli napokat kívánok mindenkinek!