Hagyományos manikűr

Azoknak ajánlott akiknél erősen ránő a körömre a bőr. A köröm formázása és a körömbőr óvatos feltolása után az ujjvégeket beáztatjuk. Az áztatási idő letelte után a körömlemezre letapadt, elhalt hámréteg finom eltávolítása következik, majd a bőrt, és a körömsarkak melletti keményebb részeket ollóval távolítjuk el. A kezelést polírozással vagy lakkozással zárjuk.

Japán manikűr

A Japán arisztokrácia korábban titkos eljárása volt. Visszaadja a körmök természetadta rózsaszínes fényét és szépségét. Titka abban rejlik, hogy a méhviaszos hatóanyagot a körömlemezbe zárjuk egy különleges por segítségével. A hatóanyagok vegyi anyagtól mentesek! Ajánljuk: műköröm eltávolítása után, gyenge, töredezett körmök esetén és azoknak, akik nem szeretnek körömlakkot viselni, mégis csodaszépen csillogó, ápolt körmökre vágynak. A kezelést kéthetente érdemes megismételni, minden alkalommal fényesebb és egészségesebb lesz a körmöd.

Gél lakk

Komoly kutató-fejlesztő munka eredménye a jövő színes hibrid anyaga, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Használata saját körömre, lakk helyett, körömerősítő bevonatként történik. Nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Műkörömre zseléként is használható.

Műköröm

Gyógyír a gyenge, töredező, nem túl szép formájú körömre, a rövid körömágyra, a rágott körömre, az időhiányra. Nem kell többet otthon manikűrözni, lakkozni! A rágástól eldeformálódott köröm alakja a műköröm alatt egy idő után optimálisabbá változik, kicsit meghosszabbodik, és esztétikussá válik a körömágyi rész!

Körömágy hosszabbítás

Ezt a megoldást akkor alkalmazhatjuk, amikor körmeid éle nem szép, körmeid túl rövidek, vagy ha lenövésmentes, zselés francia véget szeretnél. Ezzel a technikával tökéletes formájú körömágyat tudunk biztosítani.