Frissítő, keringést javító masszázs

A karokon, lábakon valamint a testen alkalmazott speciális masszázs könnyűvé teszi a nehéz fáradt lábak érzését, segít a visszér problémákon és hasznos a hideg végtagok terápiájában is. A masszázskezelésnek köszönhetően a szervezet aktivizálható, felfrissíthető.

Relaxációs testmasszázs

A kezelés alatt a test teljesen ellazítható, relaxálható. Azáltal, hogy a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazul. Csillapítja az idegi feszültségeket, ellazítja az izmokat és az ízületeket. Oldja a stresszt, segíti az energiaáramlást.  A kezelésnek köszönhetően egyensúlyba hozza a szervezet általános testi-lelki-szellemi működését.

Relaxációs arc- és fejmasszázs

Az arcon és fejen lévő akupresszúrás pontok masszírozása javítja a közérzetet, csökkenti a feszültséget, ellazítja az izmokat. A masszázs növeli a felületi és a mélyen fekvő arcszövetek vérellátását. A vérellátás fokozódása pedig nagymértékben javítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását. Az élénkebb vérkeringés a nyirokrendszer működését is serkenti, amitől javul a lerakódott salak és méreganyagok kiválasztásának és elszállításának hatásfoka. Emellett a terápia célja a szövetek rugalmasságának és feszességének a megtartása, az öregedési tünetek késleltetése. A kezeléshez hozzátartozik egy relaxáló izomlazítás a nyak és váll területén.

Talpmasszázs

A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek.

Sportmasszázs

A sportmasszázs széles körben elterjedt, nyugati hagyományon alapuló masszázsfajta. Frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló hatású.  A kezelés a mozgékonyság növelésére, az izmok fellazítására, az izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására irányul. Célja, hogy az izmok a lehető legjobb kondícióba kerüljenek és a sérülés lehetősége minimálisra csökkenjen. Csökkenti a merevséget, növeli a terhelhetőséget és fokozza a teljesítményt, miközben nyugtatólag hat a sportolóra.

Sport tevékenység előtt: bemelegítő és teljesítménynövelő hatású, csökkenti a sérülésveszélyt.
Sport után: lazító, izomláz csökkentő és serkenti az izmokban lezajló anyagcsere folyamatokat.

Menedzser masszázs

Az ülő munka, a helytelen testtartás, a munkahelyi stressz következtében megfeszülnek a nyak, a vállöv és a hát izmai. Később ezek a problémák rendszeres fejfájást, ingerültséget, tolerancia képesség csökkenést és hátfájást eredményeznek. Ezért ennek a kezelésnek a célja a hát-, a nyaki- és a vállkörüli izmok, inak és ízületek működésének a normalizálása.

Yumeiho masszázs

Ha egy ember teste szimmetrikus, izmai-kötőszövetei lazák, akkor az egész test vér- és energiakeringése tökéletes, így egyszerűen képtelen komolyabb betegséget kapni. A távol-keleti tradicionális medicina a betegségek kialakulását az energiakeringés funkcionális blokkoldásával hozza összefüggésbe. A yumeiho megkeresi az energiablokkok alapvető okait, mégpedig a test aszimmetriájában és az ezt követő funkciózavarában. Amennyiben a testet szimmetrizáljuk, az izmokat lazítjuk, az energiablokkok kialakulását megtudjuk akadályozni.  A kezelés során speciális nyomásokkal, valamint ringató mozdulatokkal és nyújtásokkal érjük el a teljes testi-lelki-szellemi harmóniát.

Nepál varázsa masszázs

A testre, a lélekre és a szellemre ható rituálé a megnyugvás, a megtisztulás és az energetizálás jegyében történik. A kezelés energiatisztítással kezdődik, amit speciális masszázstechnika követ, kiegészítve gyógyító hangterápiával. A masszázs számos pozitív hatásának köszönhetően (nyugtató, keringésfokozó, tisztító, energiahelyreállító, nyirokkeringést fokozó) kitűnő a feszült és méreganyagokkal telített bőr kezelésére, a merev izmokra, a sajgó testrészekre, ér- és nyirokproblémákra, illetve a stressz oldására.